Henman otkrio

Novi preokret i iznenađujuća izjava; ako su ove riječi legendarnog tenisača točne, Novak Đoković će ipak igrati na Wimbledonu

18.02.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Gotovo da nema dana, a da se ne piše o najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću. Naravno, sve zanima hoće li srpski tenisač ove godine igrati na barem jednom Grand Slam turniru

Novak Đoković, nakon što je deportiran iz Australije jer se nije cijepio zbog čega nije igrao prvi Grand Slam turnir sezone, počeo je pripreme u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za svoj prvi turnir u 2022. godini.

No, nakon što je u velikom intervjuu za BBC između ostalog rekao kako se ne misli cijepiti bez obzira na posljedice te 'da je spreman propustiti sva Grand Slam natjecanja na kojima neće moći nastupiti zbog cjepiva', opet se zahuktala priča o njegovom mogućem nastupu na Wimbledonu.

Naime, Tim Henman - nekada sjajni tenisač koji trenutačno radi u organizaciji Wimbledona – kazao je kako postoji mogućnost da Đoković zaigra na prestižnom Grand Slam turniru u All Engleand klubu.

'Wimbledon prati preporuke vlade ove zemlje tako da će za sudjelovanje na turniru biti potreban samo antigenski test, a ne obavezno cijepljenje. To će se odnositi na sve, gledatelje i profesionalne sportaše. Tako će biti do daljnjega, ako se nešto ne promijeni', kazao je Henman u razgovoru za BBC Radio Four.

Dakle, jasno je kako će se pravila oko Covida stalno mijenjati, no opet je jasno ako pravilo koje Henman ostane na snazi da će Đoković ipak zaigrati na 'Wimbledonu.

Tako je ipak došlo do velikog preokreta kada je Đoković u pitanju.