KRAJ LJUBAVI

Novi milijunski transfer u Dinamu; u hrvatskom prvaku su nakon onakvih izjava donijeli jedinu moguću odluku

29.01.2023 u 08:23

Bionic
Reading

Dinamov branič Rasmus Lauritsen (26) prije par dana je javno iskazao svoje nezadovoljstvo statusom u hrvatskom prvaku, a u klubu su mu dali zeleno svjetlo za odlazak

Podsjećamo, Lauritsen je u Dinamo stigao u listopadu 2020. iz švedskog Norrkopinga, ali iako je imao dosta prilika i dobru minutažu nije se ustalio u prvom sastavu.

'Osjećam da sam sad na vrhuncu, želim puno igrati i imati važnu ulogu u momčadi. Odigrao sam 15 utakmica, igrao sam i u Ligi prvaka, pa nije katastrofa, ali osjećaj nije dobar jer želim veću ulogu, želim igrati svaki put, čak i u najvećim utakmicama', izjavio je Lauritsen za danski portal Bold te priznao da želi otići:

'Mislim da bi to bilo dobro za obje strane. Imam još godinu i pol ugovora, i s obzirom na to da trener vjeruje nekom drugom, bilo bi logično da me puste ako dođe ponuda koja je svima zanimljiva.'

Priča bi za njega mogla dobiti sretan epilog, jer kako piše Ekstra Bladet Brøndby je blizu kupnje Lauritsena. Prema tom mediju Brøndby je ponudio 2,5 milijuna eura, a Dinamo je dao zeleno svjetlo Lauritsenu i on odlazi u Dansku da dogovori osobne uvjete. Odlaskom Lauritsena. Njegovim odlaskom Dinamo bi se riješio značajnijeg financijskog tereta, plaće danskog nogometaša, koja iznosi 800 tisuća eura godišnje.

  • +12
Dinamo - Lokomotiva, 19. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport