urnebesna pressica

Kad su čuli Novaka Đokovića, svi su puknuli od smijeha

27.01.2019 u 19:57

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković novi je rekorder Australian Opena sa sedam naslova pobjednika, nakon što je u nedjeljnom finalu odigranom u Rod Laver Areni u Melbourneu nadigrao Španjolca Rafaela Nadala sa 6:3, 6:2, 6:3 za samo dva sata i četiri minute igre te tako stigao do svog 15. naslova na Grand Slam turnirima.

Bio je to 53. dvoboj Đokovića i Nadala te njihovo 25. finale. Srpski tenisač je došao do svoje 28. pobjede nad Španjolcem, a u finalima sada vodi sa 15-10.

Đoković i Nadal su se samo jednom prije ovog današnjeg meča susreli na Australian Openu, u finalu 2012. godine, u kojem je također trijumfirao Đoković, ali je meč odlučen u petom setu, tek nakon pet sati i 53 minute igre, što je i dalje najduže finale na Grand Slam turnirima u povijesti.

Naravno, nakon ovakvog uspjeha i povijesnog dosega, Novak Đoković bio je sretan i opušten, a kada je takav onda ni smjeha ne nedostaje. Dokazao je to i na konferenciji za novinare.

Naime, nakon obraćanja medijima, jedan novinar s talijanskim naglaskom na engleskom je jeziku krenuo postavljati pitanje.

'Čestitam. Sedmi Australian Open, 15. Grand Slam...', nabrajao je novinar uz vrlo upečatljiv naglasak.

Đoković je odmah reagirao na sebi svojstven način, i nadovezao se s talijanskim naglaskom: 'Nije loše'....

Okupljeni su shvatili njegovu šalu i u dvorani za novinare svi su prasnuli u smijeh.