zabava za mase

Novak Đoković nije izdržao te je na sebi svojstven način kopirao Cristiana Ronalda; odgovor Portugalca bio je ekspresan

14.11.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Očito veliki prijatelji, sjajni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i srpski tenisač, Novak Đoković često se dopisuju putem društvenih mreža, a što izaziva veliku pozornost

Najbolji svjetski tenisač, Srbin Novak Đoković, poznat po zafrkanciji, ali i sklon oponašanju raznih sportaša, dao si je oduška pa u svrhu promocije završnog teniskog Mastersa u Londonu, kopirao Cristiana Ronalda odnosno njegovu proslavu gola.

Prvo je ATP Tour tu snimku objavio na svom twitter profilu, a potom je i Đoković istu objavu povukao na svoj profil, uz pitanje Ronaldu: Kako sam se snašao?

Portugalac, koji će kroz nekoliko sati igrati dvoboj protiv Francuske, a potom, ako ne bude ozljeda, krenuti za Split na okršaj s Hrvatskom, ekspresno mu je odgovorio.

'Nije bilo loše'.

Inače, 'nije loše' ili na engleskom jeziku 'not too bad', je fraza koju je Đoković, na oduševljenje svih, upotrijebio 2019. godine na Australian Openu nakon što je na taj način odgovorio jednom talijanskom novinaru.

'Čestitam. Sedmi Australian Open, 15 Grand Slam naslov...', počeo je novinar s naglaskom koji je Đokovića podsjetio na dijaloge iz kultnog filma 'Kum', te mu na isti način odgovorio: 'Not too bad'.