VIĐENI U AKCIJI

Novak Đoković ekspresno pronašao novog trenera?

28.03.2024 u 18:18

Bionic
Reading

Srbin Novak Đoković šokirao je u srijedu teniski svijet objavom o prekidu suradnje s trenerom Goranom Ivaniševićem, a dok se svi pitaju tko će zamijeniti Hrvata, najbolji tenisač svijeta možda je već odgovorio na to pitanje.

Đoković se nakon neuspješne američke turneje vratio u Beograd gdje ovog tjedna trenira na terenima na Košutnjaku.

Već prvog dana tu se sreo s dobro poznatim licem s kojim je ovog četvrtka zajedno i trenirao, zbog čega se i špekulira kako bi to mogao biti početak nove teniske suradnje.

U pitanju je još jedan velikan srpskog tenisa, jedan od najboljih igrača u parovima u povijesti tenisa – Nenad Zimonjić.

Novak Đoković i Zimonjić se odavno poznaju, dugo su bili suigrači u Davis cup reprezentaciji s kojom su i osvojili ovo natjecanje 2010. godine, ali su i dobri prijatelji.

Nema sumnje i da bi Đoković mogao dosta toga naučiti od svog sunarodnjaka, bez obzira na to što je on najbolji tenisač svih vremena.

Đoković je radio na intenzitetu, udarcima s osnovne linije, a posebno je značajno što je imao slične uvjete onima koji ga čekaju u Monte Carlu.

Inače, Zimonjić je u konkurenciji parova bio svjetski br. 1, a u karijeri je osvojio tri Grand Slam naslova, dva na Wimbledonu i jednog na Roland Garrosu.