još jedna operacija

Nova ozljeda zvijezde Barcelone; brazilskom veznjaku upitan je i nastavak karijere...

05.12.2018 u 19:15

Bionic
Reading

Rafael Alcantara (25) svima je poznatiji jednostavno kao Rafinha. Standardni je član momčadi Barcelone i povremeni brazilski reprezentativac. No, veznjak je doživio novu tešku ozljedu ligamenata koljena, sezona je za njega završena, a liječnici dvoje hoće li više moći zaigrati na najvišem nivou

Nesretni je Rafinha doživio jednu od najtežih ozljeda, na utakmici protiv madridskog Athletica (1:1) stradali su mu ligamenti koljena te će uskoro morati na novu operaciju.

To znači da ga čeka pauza od barem šest mjeseci, a ovo mu je treći put da mu stradavaju ligamenti koljena, slične je ozljede doživio u sezoni 2015./'16. (šest mjeseci pauze) i prošle godine u travnju (osam mjeseci pauze).

Kako je Rafinhi ovo treća, praktički identična ozljeda, liječnici dvoje hoće li se moći još jednom vratiti vrhunskom nogometu. U ovim trenucima upitan mu je i nastavak karijere, bez obzira na to što mu je tek 25 godina. Naime, profesionalni nogometaši, ali i sportaši općenito, znaju koliko je teško vratiti se nakon ovako teških ozljeda.

  • +5
La liga, Atletico Madrid - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brazilac je ove sezone za Barcu zabio jedan gol u Ligi prvaka i to baš protiv Intera u kojemu je prošle sezone bio na posudbi.

Rafinhu ugovor s Barcom veže do 2020. godine...