Situacija ZABRINJAVAJUĆa

Nova bolna pljuska Niki Kovaču: Ovome se najmanje nadao!

08.03.2017 u 11:51

Bionic
Reading

Nakon četiri poraza u nizu u Bundesligi Niko Kovač pokušao je podići svoj Eintracht u prijateljskoj utakmici protiv petoligaša Hessen Dreieicha ovog utorka, ali na njegov užas uspjeli su momci iz Frankfurta izgubiti i tu utakmicu rezultatom 2:1

Eintracht ne može u goroj formi iščekivati gostovanje kod Bayerna koje je na rasporedu ove subote. Nakon četiri poraza u nizu u Bundesligi snovi o nastupu u Ligi prvaka sljedeće sezone su iščeznuli, a Niko Kovač pokušao je probuditi momčad ovog utorka u prijateljskoj utakmici protiv Hessen Dreieicha, kluba koji nastupa u petoj njemačkoj ligi.

Na užas bivšeg hrvatskog izbornika, Frankfurt je uspio izgubiti i tu utakmicu rezultatom 2:1 pa je kriza samo dodatno produbljena.

'Sve u svemu, razočarani smo rezultatom, jer htjeli smo uvjerljivo pobijediti i potpuno drukčije postaviti utakmicu. Kao prvoligaš moramo bolje voditi takav okršaj i imati više loptu u nogama, što nam nije uspjelo. Stvorili smo premalo prilika,' izjavio je nezadovoljni pomoćni trener Armin Reutershahn nakon susreta.

Ima ipak i jedna dobra vijest za Kovača, a to je povratak u ovoj utakmici Marca Stendere koji je teško ozlijedio koljeno u svibnju prošle godine i nije od tada uopće igrao. Sada se pridružio u raspoloživom kadru Marku Russu, koji je prebolio rak testisa i nedavno se vratio na teren protiv Arminije u Kupu. Ohrabrujuće je to za cijelu momčad, no morat će se igrači trgnuti na travnjaku ako ne žele svom treneru priskrbiti novu veliku blamažu za vikend, na Allianz Areni protiv Bayerna...