INCIDENT

Norveški skijaš krenuo je u fizički obračun s uljezom; jedva ga zaustavili!

18.11.2023 u 16:34

Bionic
Reading

Austrijanac Manuel Feller pobjednik je prvog slaloma za skijaše koji je vožen za Svjetski kup u subotu u Gurglu, a utrka je bila i prekinuta zbog klimatsih aktivista

Podsjećamo, Feller, koji je bio najbrži i nakon prve vožnje, pobijedio je s vremenom 1:47.23. Za sjajan dan za austrijsko skijanje pobrinuli su se i Marco Schwarz koji je zauzeo drugo mjesto s 23 stotinke zaostatka za pobjednikom (1:47.46) te Michael Matt koji je bio treći s 1,05 sekunde zaostatka za Fellerom.

Hrvatski skijaš Filip Zubčić bio je 14., a Samuel Kolega 22. Treći hrvatski predstavnik u današnjoj utrci Istok Rodeš nije se plasirao u drugu vožnju nakon što je u prvoj zauzeo 39. mjesto.

Inače, nakon ulaska Marca Schwarza iz publike je u cilj uletio klimatski aktivist pa se dogodio manji prekid. S njima se htio obračunati ponajbolji skijaš današnjice Norvežanin Henrik Kristoffersen, ali su ga u tome zaustavili policija i ljudi koji su bili zaduženi za organizaciju.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'