PRKOSI SMRTI

Nogometna bajka drži ga živim, a dali su mu samo četiri tjedna života

21.03.2016 u 14:10

Bionic
Reading

Fenomenalni rezultati Leicester Cityja na životu drže vjernog navijača Australca Tonyja Skeffingtona (51) kojem je dijagnosticiran rak

U ožujku prošle godine Tony Skeffington od liječnika je dobio strašnu prognozu, rak je došao do terminalne faze i ostala su mu četiri tjedna života.

Od tada je prošlo godinu dana, a ovaj 51-godišnjak još je živ i to kako sam kaže zahvaljujući Leicester Cityju.

'Gledajući Leicester City kako se spasio od ispadanja prošle sezone i kako dobro igra ove pomaže mi da se borim. Kada imate nešto pozitivno da se koncentrirate, osjećate se bolje. Siguran sam da ću doživjeti kraj sezone', rekao je Tony koji je od 'lisica' dobio klupsko obilježje koje su potpisali svi igrači pa tako i njegov omiljeni Andy King.

'Leicester City ga drži na životu', dodala je supruga Donna za The Sun.

Tony, koji živi u Adelaideu, ima još jednu želju, nada se da će do kraja prvenstva njegovo tijelo biti sposobno na let zrakoplovom kako bi vidio svoje heroje kako igraju prije nego što umre.

Dodajmo kako je hrabri Australac prije sezone stavio 20 dolara da će Leicester City biti prvak (koeficijent 3.000), a supruga Donna nedavno je odlučila prihvatiti manji siguran dobitak od 35 tisuća dolara.

'Više sam koncentriraniji na pobjeđivanje momčadi nego na novac', rekao je Toy koji je objasnio kako je sa zdravljem u bezizlaznoj situaciji.

'Moja je situacija ozbiljna. Ako najnovije kemoterapije ne pomognu, ostat će mi samo par tjedana. No ja razmišljam pozitivno i nadam se da ću poživjeti dovoljno dugo da vidim kako Leicester City osvaja naslov.'