EVO KAKO TO IZGLEDA

Nogometaši Dinama na treningu zaigrali 'brojalicu'; neki su doslovce padali od smijeha

27.06.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Igrači Dinama svaki dan u Sloveniji odrađuju po dva treninga, a u momčadi vlada odlična atmosfera čemu pridonose i zanimljive vježbe koje je za njih osmislio trener Nenad Bjelica i njegov stručni stožer

Velike vrućine nisu slomile duh nogometašima hrvatskog prvaka koji odrađuju zadane zadatke koje je pred njih postavio trener Bjelica. No ima tu i vremena za zezanciju, a jednu takvu snimio je fotograf Pixsella.

Dinamove zvijezde zaigrale su 'brojalicu' i u tome su, kao što se vidi, uživale.

Inače, u srijedu u večernjim satima momčadi Dinama u Sloveniji se pridružilo nekoliko igrača koji su odrađivali obveze sa svojim reprezentacijama. Arijan Ademi, Dominik Livaković, Sadegh Moharrami, Amer Gojak i Damian Kadzior stigli su u Moravske Toplice gdje su od četvrtka krenuli s treninzima i pripremama.

  • +7
Nogometaši GNK Dinamo na jutarnjem treningu u Murskoj Soboti Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dodajmo kako u četvrtak 27.6., 'modri' igraju prvi prijateljski susret - protiv poljskog kluba Cracovia (18 sati), a idući je susret u utorak, 2.7. kada će snage odmjeriti Dinamo i Austria Klagenfurt. Dan kasnije 'modri' igraju protiv slovenskog kluba Dekani. Posljednja utakmica bit će u subotu, 6.7., a protivnik je ruski Orenburg.