SATI ČEKANJA

Noćna avantura Medveščaka kod Beča

07.01.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka propustili su današnji jutarnji trening u Areni Zagreb jer su nakon gostovanja u Beču kod Capitalsa u Zagreb, umjesto u tri ujutro, stigli tek u 9 sati

Na povratku kući, nekih 80 kilometara od Beča, pokvario se autobus. Bilo je nemoguće pronaći neki hotel u blizini koji je imao 40-ak praznih soba, pa smo morali čekati popravak autobusa', objasnio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Trener Marty Raymond zato nije želio forsirati jutarnji trening, koji je trebao biti od 12 do 13.30 sati, već je svoje igrače pustio da odspavaju malo dulje.

'Nije baš bila ugodna situacija, pogotovo zato što je za vrijeme popravka autobus morao biti ugašen, pa je bilo dosta hladno', rekao je napadač Medveščaka Dario Kostović i dodao:


'Na sreću, ja sam uspio zaspati oko tri sata, pa i nisam toliko iscrpljen. No, uz naše navijače, u nedjelju protiv Jesenica zaboravit ćemo na taj mali umor.'

Hokejaši Medveščaka zaista nemaju sreće s autobusom. Kada su se prošle godine vraćali s utakmice u Klagenfurtu, pukla im je guma na autobusu. Tada se sjajno, s odvijačem u ruci, pokazao Joel Prpić, koji je u suradnji s oružarom Željkom Lončarom vješto promijenio tešku autobusnu gumu.

Dan prije prve utakmice Arena Ice Fevera između Medveščaka i Jesenica (17.30 sati) ostalo je još samo petstotinjak ulaznica. U klubu su sigurni da će otići i preostale te da će na prvoj utakmici svih 15.200 sjedalica u dvorani biti popunjeno.

Vratar Medveščaka Robert Kristan pohvalio je novog suigrača Matta Sidalla, koji je stigao kao zamjena za Pascala Morencyja.

'Siddall se pokazao sjajnim već u prvoj utakmici protiv Linza. Trebat će mu još trening ili dva da se potpuno uklopi, no uvjeren sam da će biti pojačanje', rekao je Kristan.