Logo (1)

I TO JE MOGUĆE

Njemačkoj reprezentaciji se na poluvremenu utakmice dogodila komična nezgoda; gdje je samo nestao?

Bionic
Reading

Njemačka je upisala prvu pobjedu u drugom krugu rukometnog Eura protiv Bjelorusije (31:23), a pobjedničkoj reprezentaciji dogodila se mala nezgoda na poluvremenu utakmice

Njemačka reprezentacija dosta se lako obračunala s Bjelorusima, a za vrijeme odmora sastav koji vodi Christian Prokop zadesila je komična situacija.

Naime, nakon što su se igrači vratili na parket jedan od njemačkih rukometaša se nije pojavio. Nije bilo Juliusa Kühna, jednog od najjačih aduta s vanjskih pozicija. Brzo je 'organizirana potraga', a 26-godišnji igrač Melsungena ostao je zaključan u svlačionici te je kroz vrata zvao u pomoć.

Njega je slučajno zaključao nadzornik turnira koji nije provjeravao stanje u svlačionici dok se vraćao iz WC-a. Srećom, incident je brzo razriješen i Kühn se pojavio, a utakmicu je završio sa četiri pogotka.

'Ako igramo kao danas, to je oprošteno', našalio se voditelj reprezentacije Oliver Roggisch.

Inače, Nijemci i dalje sanjaju polufinale, a za ostvarenje tog cilja morat će slaviti najvjerojatnije u svim utakmicama drugog kruga. Prvi ispit protiv Bjelorusije su položili, a sada ih čeka možda ključni dvoboj s Hrvatskom u subotu (20.30.), jer im igra samo pobjeda.

  • +4
Njemačka - Bjelorusija, rukometni Euro 2020. Izvor: EPA / Autor: VALDRIN XHEMAJ
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal