KOD HUMMELSA

Njemački reprezentativci nakon Brazila stižu na odmor u Posedarje!?

30.06.2014 u 10:52

  • +21

Hummelsove vile u Posedarju

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Posedarje, dalmatinsko mjesto nedaleko od Zadra, na obalama Novigradskog mora, poznato je po buri i pršutu, a od prošle godine i po luksuznoj oazi njemačkog reprezentativca Matsa Hummelsa. Pet vila smještenih uz samo more spoj je dalmatinskog kamena i modernog dizajna, dok je šesta vila još u izgradnji. Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskog njemačkoj reprezentaciji, po povratku sa Svjetskog prvenstva u Brazilu upravo će tu svoj odmor provesti njemački nogometni reprezentativci

Na strmom terenu površine 1700 četvornih metara, uz samo more, u godinu dana niknulo je šest luskuznih vila koje su u vlasništvu njemačkog nogometnog reprezentativca Matsa Hummelsa. Pet modernih objekata je dovršeno, dok je šesti još u izgradnji.

Teren je na samom izlazu iz Posedarja, uz lokaciju predviđenu za veliki turistički projekt Rivijera Posedarje, koji je još uvijek u potrazi za investitorima, a može se vidjeti s ceste, dok se puna raskoš najbolje vidi s mora.

Navodno će upravo na ovom mjestu njemačka reprezentacija imati svoje utočište nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu (Njemačka danas igra protiv Alžira u osmini finala, op.a.). Kako neslužbeno doznajemo, ako Njemačka ispadne prije finala, u Posedarje bi moglo doći 15-ak njemačkih reprezentativaca. Ako dođu do finala, bit će njih tek četvero-petero, s obzirom na to da im tako dopuštaju klupske obaveze.

Branič Borussije Dortmund, kojeg mnogi smatraju pravim nasljednikom legendarnog Franza Beckenbauera, već je unajmio jako osiguranje koje će njemu i njegovim suigračima omogućiti nesmetano uživanje u moru i suncu. Posedarci se nadaju da će ipak naći malo vremena i za šetnju mjestom i druženje s mještanima. Kako izgledaju luksuzne vile, pogledajte u našoj fotogaleriji.