slavlje u lisabonu

Nakon što je u srpnju oduševio pjevanjem hrvatskih pjesama, Manuel Neuer doznao je kakvo mišljenje Ivan Perišić ima o njemu

24.08.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Minhenski Bayern pobjedom 1:0 protiv PSG-a osvojo je šesti naslov u svojem 11. finalu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja

Veselje Bayernovih igrača u Lisabonu, nakon pobjede nad PSG-om, bilo je posve zasluženo. Jedino je šteta što se nije slavilo s navijačima na tribinama.

No, zato su gledatelji pred TV ekranima uočili jedan detalj. Među brojnim internacionalcima u minhenskoj momčadi, naravno, uz većinu Nijemaca, u njoj ima i šest Francuza, po jedan Amerikanac, Brazilac, Kanađanin, Austrijanac, Nizozemac, Poljak, Englez i Španjolac, samo je Hrvat Ivan Perišić na travnjak i proslavu stigao sa zastavom svoje domovine.

Raspoloženi Perišić, nakon utakmice, između ostalog istaknuo je jednog suigrača.

'Ovo je nešto posebno. Kada igrate nogomet, sanjate o noćima poput ove. Ovo mi je prvo finale i odmah sam slavio. Šteta što nema ovdje navijača, ali bit će ih u Njemačkoj, napravit ćemo feštu. PSG je dobra momčad, znali smo da imaju neke od najboljih igrača na svijetu. U prvom poluvremenu imali su dvije, tri šanse, ali mi imamo najboljeg golmana na svijetu, i kad nam zatreba, uvijek je tu', rekao je Perišić za Sky Sports.

>> I Thompson bi bio ponosan; poslušajte kako jedan od najboljih svjetskih golmana, Nijemac Manuel Neuer pjeva 'Oj Zagoro, lijepa li si...

A taj najbolji golman je Manuel Neuer, kojeg je dio njemačkih medija početkom srpnja prozivao nakon što je, tijekom obilaska hrvatskih turističkih bisera, opušten pjevao hrvatske pjesme, između ostalih i Thompsonovu 'Lijepa li si'.

Uz komplimente Neueru, Perišić je na svom Instagram profilu i podijelio sliku na kojoj pozira zajedno s njemačkim golmanom, ali i golmanskim trenerom Tonijem Tapalovićem.

Što dokazuje i koliko Neuer cijeni doprinos Hrvata ovom uspjehu njemačkog kluba.

  • +96
PSG - Bayern, finale Lige prvaka Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL