POPIS za SP u RusijI

Njemački izbornik objavio popis; svi u čudu jer je izbacio zvijezdu od 90 milijuna eura!

04.06.2018 u 14:17

Bionic
Reading

Njemački izbornik Joachim Löw objavio je u ponedjeljak konačan popis od 23 igrača za SP u Rusiji na kojemu je ipak vratar Manuel Neuer, ali ne i napadač Leroy Sane.

Neuer je uspio ući u momčad iako je u zadnjih devet mjeseci skupio tek jedan nastup, u subotu u utakmici s Austrijom. Napadač Manchester Citya Sane nije upao u momčad, a otpali su i vratar Bernd Leno, napadač Nils Petersen i branič Jonathan Tah.

Mnogi njemački analitičari ostali su u čudo što se na popisu nije našao mladi Leroy Sane koji prema transfermarkt.com vrijedi čak 90 milijuna eura i iza kojeg je sjajna sezona za Manchester City (10 golova i 15 asistencija). Što je ovome razlog Löw nije dodatno objasnio...

Svjetski prvaci Nijemci pripremat će u talijanskim Alpama, u petak igraju zadnju pripremnu utakmicu sa Saudijskom Arabijom u Leverkusenu. Njemačka je u skupini F sa Švedskom, Meksikom i Južnom Korejom.

NJEMAČKI SASTAV

VRATARI: Manuel Neuer (Bayern Muenchen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St Germain).

BRANIČI: Jerome Boateng (Bayern Munich), Matthias Ginter (Borussia Moenchengladbach), Jonas Hector (Cologne), Mats Hummels (Bayern Munich), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Ruediger (Chelsea), Niklas Suele (Bayern Munich).

VEZNJACI: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St Germain), Leon Goretzka (Schalke 04), Ilkay Gundogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Mueller (Bayern Munich), Marco Reus (Borussia Dortmund), Sebastian Rudy (Bayern Munich), Mesut Ozil (Arsenal).

NAPADAČI: Mario Gomez (VfB Stuttgart), Timo Werner (RB Leipzig).

  • +11
Slavlje igrača Manchester Cityja nakon osvojenog naslova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia