EVO ŠTO SADA PIŠU

Nitko ih ne može spriječiti da sanjaju, ali Talijani zaista pretjeruju s najpoznatijim hrvatskim nogometašima

29.03.2019 u 16:03

Bionic
Reading

Talijanski mediji mjesecima unaprijed pišu što bi se moglo dogoditi u ljetnom prijelaznom roku, a često u svojim nagađanjima spominju i imena hrvatskih nogometaša

Priča nije nova, ali novinari s Apeninskog poluotoka još jednom su je stavili na svoje portale. Očigledno obožavaju Luku Modrića i Ivana Rakitića pa ih žele vidjeti u Serie A, odnosno mediji bliski Interu voljeli bi da se taj dvojac iz hrvatske reprezentacije nađe u milanskom velikanu.

Očigledno i oni pozorno prate sve što se događa u Realu i Barceloni. Španjolski klubovi pripremaju obnovljene momčadi za sljedećeu sezonu, a u prvim planovima nema niti Modrića niti Rakitića.

Navodno bi pojačanja, koja bi u ljeto trebala doći na Bernabeu odnosno Camp Nou, maknula naše reprezentativce od prvog sastava što bi moglo obnoviti njihovu želju za odlaskom.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Postoji samo jedna mala sitnica kod obojice. I Modrić i Rakitić su nekoliko puta istaknuli da su sretni tu gdje jesu i da ne namjeravaju otići iz klubova u kojima su sretni. Nikada se nisu bojali konkurencije i svaki puta su se svih ovih godina izborili za prvih 11.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No nitko ne može spriječiti Talijane da sanjaju da možda Inter dobije hrvatski vezni red, jer bi Modrića i Rakitića tamo dočekao Marcelo Brozović. Teško da će tamo biti i Ivan Perišić, jer njega su mediji bliski Interu već preselili dalje od San Sira.