DVIJE SU OPCIJE

Ništa od dogovora Mohameda Salaha i Liverpoola; pukla je velika ljubav i sjajni napadač na kraju sezone odlazi s Anfielda!

18.03.2022 u 07:57

Bionic
Reading

Mohamed Salah sve je bliže odlasku s Anfielda, a u borbi za napadača Liverpoola ističu se dva kluba Barcelona i PSG

Egipatskom reprezentativcu ugovor s 'Redsima' završava 2023., a u pregovorima oko njegovog produljenja nema napretka. Zapravo, pojedini španjolski mediji uvjereni su kako je Salah prelomio i odlučio na kraju sezone napustiti Liverpool, ali i Premiership.

Tako katalonski Sport piše da je Barcelona glavni kandidat za dovođenje 'Faraona' i da će klub sa Camp Noua isplatiti 70 milijuna eura Liverpoolu iako je ovaj 29-godišnjak procijenjen u ovome trenutku na okruglih 100 milja.

Što se tiče Salahove plaće, koja bi sigurno bila velika, a zna se da Barcelona financijski ne stoji najbolje, katalonski klub spreman je ponuditi Egipćaninu dugogodišnji ugovor uz razne bonuse.

No posao ovom velikanu kvari PSG koji na ljeto ostaje bez Kyliana Mbapea (Real) i na Parku prinčeva će sada svoje milijune usmjeriti prema transferu Salaha. Parižani nemaju problem s financijama i mogu bez problema ponuditi i veću odštetu Liverpoolu i bolju plaću samom napadaču.

Jedino što se zna da Salah od sljedeće sezone neće biti u dresu 'Redsa'…