OPTUŽBE

'Nisam očekivao tako prljavog Cro Copa'

14.11.2012 u 13:03

Bionic
Reading

Posljednji protivnik Cro Copa još se uvijek nije u potpunosti pomirio s činjenicom da je prije točno mjesec dana doživio svoj prvi poraz kao profesionalni K-1 borac. Meč u Tokiju obilježio je prljavi udarac Randyja Blakea, no američki borac ima nešto malo drukčiji pogled na cijelu tu situaciju

U razgovoru za portal Bloody Elbow Blake je okrenuo 'pilu naopaku' i praktički prozvao našeg borca da je zapravo on taj koji se prljavo borio te da to nije očekivao od hrvatske legende.

'Ja sam borac koji uvijek želi napredovati, neću sigurno doma sjediti i plakati zbog poraza. Ja to shvaćam kao priliku za učenje, a ne poraz zapravo. Samo ako se ništa ne nauči, onda je to pravi poraz, a ja želim revanš. Nije to nešto čemu ću podrediti sad cijelu karijeru, ali definitivno bih htio s njim opet u ring. Sve je krenulo loše za mene kad je Mirko mogao bez ikakve kazne izvoditi neke sitnice. Imao sam osjećaj kao da smije raditi što želi, a ja nisam mogao ništa', požalio se Randy.

'Borcima su sva pravila bila objašnjena dan prije meča, ali on je tamo bio kao domaći i izgleda da se upravo na račun toga uspio izvlačiti iz nekih situacija. Naučio sam barem nakon tog meča da se za borbu s legendama moram puno bolje pripremiti i ne smijem dozvoljavati da neke prljave stvari utječu na moju prezentaciju. Mislio sam da će se Mirko čišće boriti, ali vratit ću se ja definitivno', izjavio je američki borac koji se povremeno zna naći i u društvu UFC-ovog prvaka Jona Jonesa.

Zaista je pravo iznenađenje čuti nešto ovakvo od Blakea, pogotovo ako se uzme u obzir da tako nije razmišljao neposredno nakon same borbe ili barem to nije htio otkriti. Kako drukčije objasniti njegov potez kada je nakon same borbe prišao Mirku, zahvalio mu se što je prihvatio meč s njim te otkrio da to iznimno cijeni.