SRIJEDA, 10. SVIBNJA

Nimalo optimistična vijest za navijače Milana uoči derbija Lige prvaka s Interom

09.05.2023 u 19:06

Bionic
Reading

U srijedu će nogometaši Milana i Intera odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, a još je uvijek nepoznato hoće li za Milan zaigrati Rafael Leao, jedan od njegovih najboljih igrača

U srijedu će nogometaši Milana i Intera odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, a još je uvijek nepoznato hoće li za Milan zaigrati Rafael Leao, jedan od njegovih najboljih igrača.

„O tome ćemo odlučiti na dan utakmice. Šansa za njegov nastup postoji, a ako neće moći startati u utakmicu, onda vjerojatno neće biti ni na klupi“, rekao je trener Milana Stefano Pioli o portugalskom nogometašu dan prije gradskog obračuna.

U nedavnoj pobjedi 2-0 protiv Lazija Rafael Leao je morao napustiti travnjak nakon samo jedanaest minuta igre zbog ozljede aduktora. U ponedjeljak Leao nije uopće trenirao, dok je u utorak trenirao po posebnom programu, odvojen od ostatka momčadi.

Rafael Leao je s 12 pogodaka šesti strijelac Serie A ove sezone, a i u utakmicama Lige prvaka bio je nositelj Milanove igre. Protv Napolija u četvrtfinalnim susretima nije bio strijelac, ali je bio ponajbolji igrač u rušenju novog talijanskog prvaka.

Ove sezone Rafael Leao je u Ligi prvaka postigao jedan pogodak.

„Ako smo izbacili Napoli onda smo sposobni izbaciti i pobijediti bilo koga u Ligi prvaka“, rekao je u najavi gradskog derbiju protiv Intera trener Milana Stefano Pioli.