Kvalifikacije za sp

Nikola Vlašić nije skrivao oduševljenje utakmicom na Poljudu, a iskreno je progovorio i o razlici u kvaliteti između Hrvatske i Slovenije

08.09.2021 u 06:34

Bionic
Reading

Nikola Vlašić se osvrnuo na pobjedu Hrvatske protiv Slovenije na Poljudu

Hrvatska nogometna reprezentacija je s 3:0 na Poljudu pobijedila Sloveniju u šestom kolu kvalifikacijske skupine H za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Golove su u Splitu zabijali redom sadašnji i bivši igrači Hajduka Marko Livaja, Mario Pašalić i Nikola Vlašić.

  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Nakon utakmice Vlašić je bio presretan zbog gola i pobjede.

'Dojam je vrhunski. Svaka čast svim stadionima, ali volio bih da se svaka utakmica igra ovdje u Splitu, na Poljudu, jer je atmosfera svaki put čudesna. Nemamo što razmišljati za iduću utakmicu', rekao je Vlašić pa nastavio:

'Bili smo odlični, jako agresivni i, kada smo zabili prvi gol, vidjeli smo da Slovenija nije na našem nivou. Nakon toga je utakmica bila jednosmjerna ulica.'

Hrvatska je u ovom ciklusu odigrala tri utakmice i upisala sedam bodova. Vlašić kaže da je moglo i bolje.

'Ma da smo imali dva treninga više prije Rusije, to bi bilo i puno bolje. Napravili smo samo jedan trening tamo. Ne možeš ništa jer znaš da te gledaju. U Slovačkoj je teren bio jako težan i bilo je teško kontrolirati loptu, no kad je teren odličan, onda smo i mi odlični', zaključio je Vlašić uz dodatak kako je atmosfera u reprezentaciji odlična.

  • +12
Hrvatska - Slovenija, navijači na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX