problemi za 'vatrenog'

Nikola Vlašić doznao je loše vijesti; ovo nije dobro za njegovu karijeru

07.04.2023 u 13:07

Bionic
Reading

U ljeto 2021. godine Nikola Vlašić (25) je iz moskovskog CSKA stigao u West Ham za 30 milijuna eura. No, u Londonu se nije nametnuo te je ove sezone na posudbi u talijanskom Torinu. A kako sada stvari stoje, 'vatreni' se veznjak neće se zadržati u Serie A

West Ham je početkom sezone Nikolu Vlašića (25) poslao na posudbu u Torino uz mogućnost otkupa ugovora. Na njegovom je dolasku insistirao trener Ivan Jurić, a 'vatreni' je ove sezone u dresu 'bikova' iz Torina odigrao 27 utakmica na kojima je zabio četiri gola uz još četiri asistencije.

Svi su očekivali da će Torino na kraju sezone otkupiti Vlašića. Naime, West Ham za njega traži 15 milijuna eura odštete i to je korektna cijena za nogometaša koji je s 'vatrenima' na SP-u u Katru osvojio broncu, a ujedno je tijekom sezone pokazao i dokazao da je igračko pojačanje u redovima 'bikova'.

No, talijanski mediji sad otkrivaju kako kontroverzni predsjednik Torina Urbano Cairo niti sljedeće sezone ne namjerava ulagati u pojačanja te je već sad odlučio da neće otkupiti Vlašićev ugovor!

Loše su to vijesti za našeg reprezentativca koji se na kraju sezone mora vratiti u West Ham. A situacija u Londonu ne ide mu na ruku jer se 'čekićari' grčevito bore za ostanak u ligi, trenutno opasno 'vise' pa se nitko u klubu niti ne bavi razmišljanjima o slaganju momčadi za sljedeću sezonu.

Dojam je da za Nikolu Vlašića ni u West Hamu nema budućnosti, a u ovom trenutku naš reprezentativac nema konkretnih ponuda. Do ljetnog prijelaznog roka ima još dovoljno vremena, ali trenutna situacija nije nimalo dobra za njegovu karijeru.