PREGOVORI OKO ODŠTETE

Niko Kovač zadovoljno trlja ruke; Bayern mu kupuje zvijezdu Eura koja je budućnost kluba

17.07.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Bayern München postigao je dogovor s talentiranim španjolskim veznjakom Marc Rocom (22) koji je oduševio svojim izvedbama na Euru U-21 te u dresu Espanyola

Prije tjedan dana trener Niko Kovač javno je zavapio kako u svlačionici nema dovoljno igrača kako bi se upustio u borbu za najvažnije trofeje u sezoni. Uprava Bayerna krenula je u akciju, ali zasad su one najveće zvijezde (Leroy Sane, Ousmane Dembele) ostale samo želja.

Ipak, uskoro bi u momčad njemačkog prvaka trebalo stići novo lice koje je i zalog za budućnost. Bavarski klub dogovorio je osobne uvjete s Marc Rocom koji je pozornost Bayerna, ali i nekih drugih velikana, privukao igrama u Espanyolu, a svoj talent je potvrdio i na Europskom prvenstvu do 21 godine gdje se Španjolska okitila naslovom.

  • +3
Španjolski veznjak Marc Roca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No sada za Bayern predstoji teži zadatak, jer mora dogovoriti odštetu za Rocu koji je ugovorom sa Espanyolom vezan do ljeta 2022. Klauzula je 40 milijuna eura, a u Bayernu bi htjeli za centralnog veznjaka barem nešto sniziti taj odštetni zahtjev.