najava transfera?

Niko Kovač uveo ga je u hrvatsku reprezentaciju, a sada je o njemu progovorio ovim riječima: Nije iskazao sav svoj potencijal....

08.12.2020 u 18:36

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, a danas trener Monaca, Niko Kovač itekako prati zbivanja u njemačkoj Bundesligi, pa je s toga zanimljiv i njemačkim medijima

Niko Kovač tijekom svoje trenerske karijere vodio je i dva njemačka kluba, Eintracht iz Frankfurta te minhenski Bayern. Istovremeno mogao je pratiti i razvoj hrvatskog napadača i člana reprezentacije, Andreja Kramarića, koji se zadržao u Hoffenheimu.

S ovim je klubom stigao do najvećeg uspjeha u sezoni 2017/18, kada je Hoffenheim završio na trećem mjestu i plasirao se u Ligu prvaka. Kramarić je, ne trebamo ni naglašavati, iz sezone u sezonu jedan od najefikasnijih igrača svoga kluba. A ove je pak, nastupima u plavom dresu stigao i do naslova najboljeg igrača Bundeslige u rujnu.

Nažalost, ozljeda pa i koronavirus, malo su usporili Kramarića, ali ne i Kovača, danas trenera Monaca, da na njegov račun 'iskrca' puno komplimenata.

'Često se pitam kako bi Andrej igrao i koliko bi toga dao da je u klubu koji se stalno bori za naslov i koji igra u Ligi prvaka. Mislim da on još ima prostora za napredak i da nije iskazao sav svoj potencijal', rekao je Kovač u razgovoru za Kicker o 29-godišnjem hrvatskom napadaču.

Zanimljivo, upravo dok je Kovač vodio hrvatsku A reprezentaciju, Kramarić je debitirao u najboljoj hrvatskoj vrsti.