UKLJUČIO SE U BITKU

Niko Kovač u lovu na Hrvata kakvog još nije imao u svojim klubovima

11.08.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Španjolski El Mundo Deportivo tvrdi kako se Bayern uključio u borbu za Ivana Rakitića kojeg također žele PSG i Monaco...

Naš 30-godišnji reprezentativac jedan je od igrača koje Ernesto Valverde najviše cijeni, no dobrim nastupima prošle sezone u dresu Barcelone kao i na SP-u u Rusiji privukao je pažnju bogatih klubova ovog ljeta koji bi s njim rado pojačali svoje redove.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Već ranije je postalo poznato kako ga žele najbolji francuski klubovi PSG i Monaco, a dnevnik El Mundo Deportivo otkriva kako se u borbu za njegove usluge ozbiljno uključio i njemački Bayern kojeg vodi naš Niko Kovač.

Bivši hrvatski izbornik voli koristiti svoje sunarodnjake na terenu i zaslužan je što je Ante Rebić postao u posljednje vrijeme napadač svjetske klase, no igrača poput Rakitića još nije imao u svojim klubovima pa bi to bila velika stvar za njega.

Glasine o odlasku Rakitića s Camp Noua rasplamsale su se nakon što ga suigrači nisu uvrstili među dokapetane za novu sezonu, no Valverde ga se nije spreman samo tako odreći pa će zainteresirani klubovi vjerojatno morati platiti 125 milijuna eura koliko stoji u Ivanovoj odštetnoj klauzuli. Bayern nije sklon potrošnji tolike količine novca za jednog igrača pa je teško vjerovati da će se Kovačeva želja na kraju ispuniti...