u tri kola samo jedan bod

Niko Kovač ovakvom je iskrenošću pokazao da je svjestan težine situacije u kojoj se nalazi njegov Monaco

22.08.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Monaco našeg Nike Kovača u subotu je dočekao Lens. Međutim, protiv momčadi sa sjevera Francuske, Kovačeva ekipa nije uspjela osvojiti niti bod. Na Kovačevu žalost, Monaco u prvenstvu nema ni pobjedu, a tuz to poražena je i u prvoj, domaćoj utakmici play-offa Lige prvaka protiv Srninog Šahtara

Monaco je u subotu doživio još jedan prvenstveni poraz, pa Kovačeva momčad u prva tri kola Ligue 1 ima samo jedan osvojeni bod i trenutno se nalazi na 18. mjestu lige. S time da dva slabije rangirana kluba imaju i utakmicu manje, što bi značilo da mogu Monaco gurnuti sam samo začelje.

Ipak, tek je početak sezone, još je jako puno do kraja prvenstva, i mjesta za paniku ne bi trebalo biti. Tako barem uvjerava Niko Kovač, koji je nakon poraza od Lensa sjeo pred novinare.

>> Ne piše se dobro Niki Kovaču; njegov Monaco doživio još jedan poraz, a nakon tri kola na kontu ima samo jedan bod

'Bila je ovo naša najgora utakmica u sezoni. Podsjetio me ovaj susret na neke iz prošle sezone. Nismo stvorili puno šansi, ali ne smijemo se predati. Ovo nije bio dobar dan. Moramo se vratiti osnovama, pozitivno razmišljati, pokazati strast i boriti se jedan za drugoga. To nam je nedostajalo u ovoj utakmici', rekao je bivši hrvatski izbornik te nastavio.

'Da bismo zadržali prošlosezonsku razinu u ovoj godini moramo raditi još više jer suparnici sad znaju više o nama. Da bismo opet bili uspješni, moramo se jače boriti. To je nužno. Za pobjedu nije dovoljno pojaviti se i reći da smo mi Monaco. Budemo li se vratili tim vrijednostima koje zagovaramo, opet ćemo biti dobra momčad. Napravit ćemo to vjerujući u sebe, uvjeren sam da ćemo uspjeti'.