Monaco dominira

Niko Kovač nije izgubio u četiri utakmice u nizu; hrvatski hit trener sasvim iskreno progovorio o svojoj ekipi i otkrio što im treba za sam vrh

10.01.2021 u 21:23

Bionic
Reading

Niko Kovač oglasio se nakon pobjede protiv Angersa

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ove sezone radi odličan posao na klupi Monaca. U zadnje čeriti utakmice nije izgubio, a u posljednjem dvoboju s Angersom u 19. kolu Ligue 1 je slavio s 3:0. Monaco je sada na četvrom mjestu sa sedam bodova manje od Lyona i šest manje od PSG-a i Lillea.

'Ovo nam je najbolja utakmica od početka sezone. Svakako je bila najkompletnija. Napravili smo dobre stvari u tranziciji, bili organizirani i strukturirani. Imali smo posjed i zaslužili smo ovu pobjedu. Jako sam sretan', rekao je Kovač nakon utakmice.

Angers je u prošlom kolu pobijedio Lille, a nisu izgubili u gostima od 2. listopada. Monaco je ipak bio prejak.

'Znali smo da su dobar protivnik, odlično organiziran i kvalitetan u gostima, ali prekinuli smo im niz. Igrači su odigrali odlično, nisu puno griješili i baš sam zadovoljan', rekao je Kovač kojeg je pohvalio i suparnički trener Stephane Moulin tvrdnjom kako je Monaco odličan i da mu je mjesto među prvih pet ekipa:

'Hvala mu na komplimentu, ali znate da se u nogometu sve brzo može promijeniti. Puno je dobrih momčadi u ligi. Na pravom smo putu i ako u idućim utakmicama budemo na 100 posto kao u ovoj, možemo završiti među prvih pet. No, tek smo na pola sezone, moji igrači još mogu napredovati, a na njima je da nastave raditi', zaključio je Kovač.