OPROŠTAJ OD BUNDESLIGE

Nijemci uvjereni: Bile su to zadnje Olićeve minute!

19.12.2015 u 21:30

Bionic
Reading

Novinar Sport Bilda Axel Hesse objavio je na Twitteru kako je Olićev ulazak s klupe na utakmici s Augsburgom bio ujedno i njegov posljednji nastup u Bundesligi. Kicker pak potvrđuje da je HSV dopustio svom napadaču traženje novog kluba ove zime...

Hrvatski 36-godišnji napadač nije niti jednom startao u prvih 11 u Bundesligi ove sezone, pod novim trenerom Brunom Labbadijom. Prema pisanju njemačkih medija, na taj je način strateg HSV-a primorao Ivicu da potraži drugi klub i to već ove zime.

'Sada ulazi Olić. Njegovih posljednjih deset minuta u HSV-a. Istinski borac oprašta se od Bundeslige,' napisao je tijekom susreta s Augsburgom u subotu na Twitteru novinar Sport Bilda Axel Hesse.

Hamburg je izgubio ovu utakmicu, a Olić ni u svom osmom ulasku s klupe nije zabio pogodak. Ima tek jedan u njemačkom Kupu iz kojeg je klub odmah ispao.

Dnevnik Kicker također najavljuje Olićev odlazak.

'Miljenik navijača dobio je dopuštenje pronaći novu sredinu. Cilj mu je pronaći minutažu kako bi dobio poziv na Euro u Francuskoj,' piše na Kickerovom portalu.

Imena klubova zasad se ne spominju, ali Nijemci su uvjereni da to neće biti neki od prvoligaša te smatraju da se Olić uoči Božića oprostio od Bundeslige.