ponuda života

Nijemci iznenađeni: Bayern ozbiljno zagrizao za hrvatskog golmana!

23.03.2018 u 17:01

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama njemačkog Bilda, Bayern je ozbiljan u namjeri da u svoje redove dovede mladog golmana Lokomotive Adriana Šempera...

Podsjetimo, 20-godišnji vratar prvi put je postao poznat široj nogometnoj javnosti svojim nastupima u Ligi prvaka za Dinamo prošle sezone, da bi ipak prepustio svoje mjesto među 'modrim' vratnicama Livakoviću i otišao na dodatno usavršavanje u Lokomotivu.

  • +4
Dinamo - Lokomotiva, 16. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Baš zato pomalo je iznenađujuće odjeknula vijest iz Njemačke kako je minhenski Bayern ozbiljno zainteresiran za dovođenje Šempera u svoje redove sljedećeg ljeta.

Prethodnih godina za bilo kojeg mladog golmana odlazak u bavarski klub činio se kao gubitak vremena, jer Neuer nije davao nikakvu šansu svojem zamjeniku da zasluži potrebnu minutažu, no slavni Nijemac u posljednje vrijeme muku muči s ozljedama i Bayernu je potreban perspektivan zamjenik.

Dinamo - Lokomotiva 1:4 (25. kolo 2017./18., 10.3.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

U klubu je također i Sven Ulreich kojeg bi Šemper definitivno mogao zasjeniti pa ako je vjerovati onome što piše dnevnik Bild, Adrian definitivno ima primamljivu ponudu na stolu.

Tako je nakon priče o Karlu Letici i Real Madridu još jedan naš vratar dobio kompliment od velikog kluba, što je potvrda da se s njima dobro radi u HT Prvoj ligi...