sjajan posao

Nije zabio niti jedan gol, a Manchester United ga je prodao za čak 20 milijuna eura

22.07.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Engleski mediji tvrde kako je blizu realizacije dvostruki transfer na relaciji Manchester United - Nottingham Forest kojim bi se pojačao premierligaš iz Nottinghama

Mladi, 21-godišnji švedski napadač Anthony Elanga i pet godina stariji golman Dean Henderson trebali bi napustiti Old Trafford, gdje su igrali iznimno malo prošle sezone, a nova destinacija trebao bi biti Nottingham Forest.

Posebno bi veliki dobitak za tu momčad trebao biti Elanga kojeg su ovog ljeta htjeli dovesti Everton i West Ham. Otočki mediji navode i da bi Nottingham Forest mogao taj transfer platiti oko 20 milijuna eura. Nevjerojatna je to cifra jer Elanga prošle sezone za United nije zabio niti jedan jedini gol u službenim utakmicama u kojima je dobio tek 420 minuta na terenu.

Trenutačno se Elanga nalazi na turneji s Manchester Unitedom, ali najavljeno je kako će prekinuti pripreme sa svojim dosadašnjim klubom, vratiti se u Veliku Britaniju, a obavljanje kompletnog transfera trebalo bi se dogoditi početkom idućeg tjedna.

Odličnom završnicom prošle sezone Nottingham Forest je izbjegao ponovni pad u Championship, a sezonu Premier lige okončao je na 16. mjestu ljestvice.