NEUGODNO IZNENAĐENJE!

'Nije mi jasno, ali on je bio pravo čudovište'

04.05.2013 u 08:57

Bionic
Reading

Chael Sonnen u srednjoj kategoriji bio je na glasu kao borac koji bi na dan vaganja spustio po 15-ak kilograma i onda bi tu težinu na dan meča vratio, pa bi u oktogonu bio praktički poput pravog manjeg teškaša, no sad kad se nakon dugo godina vratio u polutešku, ta prednost ipak se izgubila.

Jon Jones poprilično je lako kontrolirao borbu za titulu prvaka protiv Sonnena, a Američki gangster, čini se, to dobrim dijelom pripisuje velikoj razlici u težini jednom kad su se njih dvoje napokon našli u kavezu.

'To je bilo kao da sam ušao s medvjedom u kavez, on je bio pravo čudovište. Na službenom vaganju dan prije meča bili smo jednake težine i nije mi jasno kako je to moguće. Bio sam u jednoj situaciji stavio ruke oko njega i pomislio sam 'O moj Bože, stvarno si velik' i kako je meč odmicao ja sam dobivao sve više batina', bio je iskren Chael.


'Moja taktika je bila prikovati ga za pod gdje bih mu možda mogao napraviti mnogo problema, ali bio je jednostavno velik i snažan i znao sam da će zapravo on mene ići rušiti. Nikad nisam očekivao da će me s takvom lakoćom odvesti u parter par puta, to je bilo pravo iznenađenje za mene', dodao je Sonnen.