psk_2

RAZOČARANI ALBANAC

Nije dobio poziv za Euro, pa se odlučio na drastični rez u karijeri

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 30.05.2024 17:29
  • Objavljeno 30.05.2024 u 17:29
Bionic
Reading

Nakon što se njegovo ime nije našlo na listi putnika za EURO 2024. u Njemačkoj, albanski napadač Sokol Cikalleshi (33) objavio je prekid reprezentativne karijere.

Premda je Cikalleshi kao starter nastupio u sedam od osam albanskih utakmica u kvalifikacijama, izbornik Sylvinho nije ga uvrstio među 27 igrača za EURO. Brazilski stručnjak će prije puta u Njemačku morati otpustiti jednog igrača, a očekuje se da će to biti jedan od četiri vratara na popisu.

Napadač turskog Konyaspra, koji je jednu sezonu proveo u Splitu, odluku o napuštanju reprezentacije objavio je na društvnim mrežama.

'Stigao je kraj jednog putovanja. Putovanja su lijepa, sa svojim usponima i padovima. Na putovanjima, ako ste dobro odradili stvari, kraj je sretan, ali ne biramo uvijek sami put', poručio je.

'Bio je neizmjeran ponos i emocija nositi dres reprezentacije. Nositi emocije jednog naroda na svojim leđima privilegija je koliko i odgovornost, što me učinilo skromnim i zahvalnim svima, a vjerujem i svima koji su mi dali hrabrosti da nastavim. Molim se Bogu da prijatelji koji će nastaviti svoj put na Euro 2024. uspiju i dostojno nastupe', napisao je na Instagramu.

Za reprezentaciju je upisao 63 nastupa i postigao 13 golova.

Podsjetimo, Hrvatska i Albanija odmjerit će snage u Hamburgu, 19. lipnja, u drugom kolu skupine B.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal