FIFA_SP_2018.svg

kritika momčadi

Nigerijski izbornik ne može vjerovati kako je izgubio: To nije bilo profesionalno!

Bionic
Reading

Gernot Rohr smatra da njegovi igrači nisu na profesionalan način odradili igru nakon prekida iz koje su pala oba hrvatska pogotka, no vjeruje da Nigerija još uvijek ima izgleda izboriti plasman u osminu finala...

Porazom od Hrvatske ove subote u Kalinjingradu Nigerija se našla na dnu skupine D i u teškoj poziciji uoči nastavka natjecanja, u kojem će morati ići na pobjede protiv Islanda i Argentine ako želi u osminu finala.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Pokazala je ova afrička reprezentacija puno slabosti u svojoj igri, a jedna stvar je posebno naljutila njezinog izbornika.

'Nismo igrali profesionalno prilikom prekida. To je ono što nam je nedostajalo i to je napravilo razliku,' izjavio je Gernot Rohr koji se još nije prestao nadati:

'U sljedećoj utakmici protiv Islanda pobjeda je imperativ. I dalje imamo izglede za prolazak dalje, zaostajemo samo jedan bod za drugim mjestom. Jesmo razočarani, ali nastavit ćemo igrati sa smiješkom jer smo najmlađa reprezentacija na natjecanju. Nakon današnjih rezultata jasno je kako će za prolazak u osminu finala biti potrebno osvojiti najmanje četiri boda.'

  • +5
Hrvatski navijači na utakmici protiv Nigerije u Kalinjingradu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL