prvi među jednakima

Nigerijcima su Ruskinje najstrože zabranjene, 'popust' će imati samo kapetan Obi Mikel

28.05.2018 u 15:39

Bionic
Reading

Nigerijski izbornik Gernot Rohr na samom je startu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odlučio uvesti vojničku disciplinu. Prva zabrana igračima je potencijalna 'zabava' s Ruskinjama, a jedini koji je izuzet od te odluke je kapetan John Obi Mikel. No, postoji dobar razlog za takav popust...

'Igrači će u kamp reprezentacije moći dovesti svoje žene, djevojke i članove obitelj', objavio je njemački trener na klupi Nigerije Gernot Rohr i nastavio:

'Kod takvih posjeta dobit će posebne sobe kako bi mogli biti s njima. Sve su posjete moguće tijekom SP-a, ali samo do dva dana prije utakmice. Tih 48 sati uoči susreta su u stvari najvažniji za pripreme i igrači moraju biti koncentrirani samo na to. Što je s Ruskinjama? Ne! Ruskinje neće moći dovoditi u sobe. To ne, nikako ne!', odlučan je Rohr.

No, postoji i jedan izuzetak u nigerijskoj reprezentaciji, 'prvi među jednakima'. To je kapetan 'super orlova' John Obi Mikel (31), on je - s pravom - izuzet od ove izbornikove odluke.

With my firecrackers, Mims and Pooh2 posing non stop ♥️

A post shared by Mikel Obi (@mikel_john_obi) on

Naime, Obi Mikelova žena je - Ruskinja! Nigerijski je kapetan Olgu Diyac upoznao u Londonu gdje je od 2006. do 2017. igrao za Chelsea. Par ima dvije djevojčice, blizanke Mia i Eva rođene su 2015. godine i sigurno će s mamom redovito posjećivati tatu u kampu reprezentacije.

Belated birthday lunch for my pooh2 ♥️ love you my poser

A post shared by Mikel Obi (@mikel_john_obi) on

Ne zaboravimo kako je Nigerija na ovom SP-u u skupini s Hrvatskom, Argentinom i Islandom, a baš protiv 'super orlova' 16. lipnja u Kalinjingradu igramo prvu utakmicu na ovom natjecanju.

  • +6
Prijateljska utakmica: Meksiko - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.