u skupini je s hrvatskom

Nećete vjerovati koja je reprezentacija prodala najviše dresova uoči Mundijala u Rusiji

25.05.2018 u 15:55

Bionic
Reading

Nigerija je svoju novu garnituru za Svjetsko prvenstvo u Rusiji promovirala još u ožujku na prijateljskoj utakmici protiv Srbije. I čini se kako su dizajneri odradili vrhunski posao jer od tada stižu milijunu narudžbi iz cijelog svijeta...

Iz Nikea su tako objavili kako su u protekla dva mjeseca samo za rezervnu garnituru 'super orlova' dobili više od tri milijuna prednarudžbi! Naime, nigerijski dres još nije u slobodnoj prodaji, na tržištu će se naći tek 29. svibnja, no bit će - kako se sada čini - pravi pravcati hit.

Novi su dresovi inspirirani onima iz 1994. godine, no Nikeovi su ih dizajneri dodatno 'modernizirali' i očigledno pogodili ukus navijača diljem svijeta.

Uz sve to će i zarada biti pozamašna, planirana cijena dresova u maloprodaji trebala bi biti od 85 dolara pa na više. Ako će se prodavati po najnižoj cijeni, već je sada zarada veća od 250 milijuna dolara. A to su samo prednarudžbe!

  • +5
Novi dres hrvatske nogometne reprezentacije 2018. Izvor: Društvene mreže / Autor: twitter

Nije nevažno spomenuti kako je Nigerija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u skupini s Hrvatskom, Argentinom i Islandom, a prvu utakmicu na Mundijalu igrat će baš Hrvatska i Nigerija 16. lipnja u Kalinjingradu.