BIVŠI KAPETAN REALA

Ničim izazvan žestoko 'popljuvao' Luku Modrića!

28.06.2012 u 14:41

Bionic
Reading

Jose Maria Guti, 35-godišnji nekadašnji nogometaš Real Madrida i dijete 'kraljevskog kluba', osvrnuo se na mogući dolazak Hrvata Luke Modrića u prvaka Španjolske

Od 1995. do 2010. godine je Guti igrao za Real, nakon čega se otisnuo prema turskom Beşiktaşu. U razgovoru za Marcu Guti je bez kočnice izjavio i zapravo poručio Realu:

'Budite pametni, nemojte kupovati Modrića. Pa on nije uspio biti vođa niti u Tottenhamu. Definitivno nije napravio ništa posebno u svojoj karijeri da ga treba dovesti u Real', rekao je Guti i dao svoje viđenje idealnog pojačanja na toj poziciji:

'Na toj bih poziciji doveo Davida Silvu. On je idealan igrač za Real, nikako Modrić. Silva je mlad, talentirani nogometaš i već dosad je napravio velike stvari za Manchester City.'

Obzirom da je po posljednjim informacijama Modrić sve dogovorio s Realom ako postane član momčadi koju vodi Jose Mourinho definitivno će imati još jedan motiv više da se dokaže.

Guti

No, prije nego stavi potpis na ugovor s Realom Modrić proživljava reprizu prošlog ljeta, točnije – noćnu moru. Unatoč ponudama Real Madrida (25 mil. eura i Sahin) te Manchester Uniteda (oko 40 mil. eura) predsjednik Spursa Daniel Levy i dalje je neumoljiv u zahtjevima. Kako piše engleski The Sun, ovoga puta letvicu je postavio na 40 milijuna funti, što je oko 50 milijuna eura!

Ni Luka sada više ne bira najkorektniji način za rješavanje trakavice s Tottenhamom. Odlučio je zaobići klasične metode, koje su mu lani ionako propale, te neće poslati službeni zahtjev za transfer nego će doći u klub i inzistirati na dozvoli za odlazak.

U tekstu piše kako Modrićev menadžer diskretno pregovara s Realom te kako će zahtjev za transfer biti predan u idućih nekoliko dana.