PIRLO NAPUŠTA ITALIJU?

Ni Mandžin dolazak neće nadomjestiti odlazak ove legende!

22.06.2015 u 15:03

Bionic
Reading

Vremešni, ali i dalje vrhunski talijanski nogometaš, Andrea Pirlo sve je bliži prelasku u američku MLS ligu. Naime, već nekoliko dana boravi u New Yorku, što su mnogi protumačili kao mogućnost da se priključi Franku Lampardu i Davidu Villi

Iako poznat kao vrlo miran igrač, 36-godišnji veznjak Juventusa Andrea Pirlo u ponedjeljak je reagirao prilično burno. Naime, talijanski mediji objavili da je na svom Instagram profilu napisao da 'vrijeme je za novu stranicu u karijeri'.

Međutim, u pitanju je lažni profil, a Pirlo je reagirao na twitteru.

"Nemam Instagram, a kad bih imao, pisao bih na ispravom talijanskom', ironično je odgovorio Pirlo, kojeg smo prije desetak dana gledali u Splitu protiv Hrvatske.

Doduše, to ne znači da Pirlo neće promijeniti grad i državu. Talijani su čak i uvjereni u takav ishod te predviđaju kako će ovog tjedna potpisati za New York City, koji je američka 'podružnica' Manchester Cityja.

A cijelu su priču 'podgrijale' i fotografije na kojima se Pirlo nalazi u društvu dirketora ManCityja, Ferrana Soriana, s kojim je gledao i meč njihove bejzbolske momčadi New York Yankeesa.