RUSI U ŠOKU

NHL zvijezda uhićena jer je zlostavljala i otela djevojku

01.11.2013 u 18:00

Bionic
Reading

Ruska hokejaška zvijezda i član NHL momčadi Colorado Avalanche Semion Varlamov našao se u problemima nakon što ga je policija u Denveru uhapsila zbog napada i otmice djevojke

Iz Amerike stiže vijest koja je na noge digla cijelu Rusiju. Naime, u Denveru je uhićen ruski hokejaš i član Colorado Avalanchea Semion Varlamov (25) pod optužbom da je napao i oteo vlastitu djevojku model Jevgeniju Vavrinjuk.

U Rusiji ovu vijest tretiraju kao zavjeru sa željom da njihov ponajbolji golman ne nastupi na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, no za američke medije radi se o klasičnom tipu zlostavljanja djevojke.

Rus Varlamov je uhićen u srijedu, a u četvrtak se našao pred sucem koji mu je objasnio kako se suočava s optužbama za napad i otmicu vlastite djevojke.

'Dok je držao žrtvu za kosu, Simeon Varlamov je vukao žrtvu po podu i vikao joj na ruskom kako bi je istukao da su u Rusiji', stoji u pismenom priopćenju suda, gdje također piše kako se Jevgenija Vavrinjuk ranije požalila prijateljima da se boji za svoju sigurnost jer je Varlamov sklon čašici.