BRBLJAVI BRAZILAC

Neymarova izjava koja je oduševila navijače Real Madrida; što će na ovo reći u PSG-u?

04.03.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Sjajni brazilski nogometaš Neymar, koji se već neko vrijeme oporavlja od teške ozljede, dao je zanimljiv odgovor na pitanje o Real Madridu

Tijekom razgovora za Globo TV 27-godišnji Neymar, koji je u ljeto 2017. iz Barcelone prešao u francuski PSG u transferu teškom 222 milijuna eura (najveći transfer u povijesti), na pitanje bi li jednoga dana želio zaigrati u Real Madridu, klubu koji je već nekoliko puta pokazao interes za njega, iskreno je rekao:

'To je jedan od najvećih klubova na svijetu i mislim da nema igrača kojem ne bi godilo da se takav klub zanima za njega', kazao je Neymar koji u Parizu zaista ima status kralja.

Naime, Neymarova mjesečna plaća iznosi 3.060.520 eura što u prijevodu znači da godišnje, bez bonusa, ima garantiranu zaradu od 37 milijuna eura. Nema baš puno klubova koji toliko mogu platiti igrača, a svakako je jedan od onih koji može - Real Madrid.

No, kada je Real Madrid bio tema razgovora na Globo TV Neymar je nešto želio razjasniti:

'Odmah želim razjasniti sljedeće; nisam rekao da želim prijeći u Madrid jer sam sretan u Parizu. Međutim, nikad ne znate što donosi budućnost', dodao je Neymar čija izjava je s oduševljenjem prihvaćena u Madridu. Nije tajna da čelnici Real Madrida upravo u njemu vide istinskog nasljednika Cristiana Ronalda.

No, isto tako je jasno kako čelnim ljudima PSG-a neće biti drago zbog ovakvih izjava koje se mogu dvojako shvatiti...

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia