NALJUTIO PUBLIKU

Neymar zabio četiri pogotka, a navijači PSG-a nagradili ga zvižducima!

18.01.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Iako je svojim golovima obilježio visoku pobjedu 8:0 protiv Dijona ove srijede, Neymar je uspio naljutiti navijače PSG-a jer nije dopustio Cavaniju da izvede penal i postane najbolji strijelac u povijesti kluba...

PSG je ostvario ove srijede svoju najuvjerljiviju pobjedu sezone, no ni ona nije mogla proći bez kontroverzi.

  • +4
Edinson Cavani i Neymar Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

Naime, Edinson Cavani tijekom visoke 8:0 pobjede postigao je pogodak kojim se izjednačio na ljestvici najboljih strijelaca PSG-a svih vremena sa Zlatanom Ibrahimovićem, sa 156 golova u dresu pariškog kluba.

No, mogao je ostati i sam na vrhu vječne ljestvice kada je u završnici susreta izborio kazneni udarac, ali Neymar mu nije dopustio da ga i izvede.

Jako je to naljutilo navijače PSG-a koji su zvižducima i skandiranjem 'Cavani, Cavani' pokazali što misle o svojoj skupocjenoj brazilskoj zvijezdi.

Autor: YouTube

Neymar je tako ljutit izašao s terena nakon četiri postignuta pogotka i sukoba s publikom, a trener pariškog kluba pokušao je smiriti tenzije nakon susreta.

'Bit će još prilika da Cavani postigne taj pogodak. Neymar je izveo penal zato što je i on imao odličnu utakmicu,' kaže Unai Emery čija momčad sigurno grabi prema tituli prvaka Francuske i jedva čeka okršaj s Realom u veljači u osmini finala Lige prvaka...