preko 190.000 mrtvih

Neymar šokirao cijeli svijet i naljutio Brazilce; bogati nogometaš u svojoj vili organizirao korona tulum koji traje pet dana i okuplja preko 500 ljudi

27.12.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Neymar je organzirao veliki tulum i tako razbjesnio Brazilce koji muku muče s koronavirusom

Cijeli svijet se mjesecima bori s koronavirusom. Samo je u Brazilu od ove bolesti do sada umrlo preko 190.000 ljudi, a stanje je sve gore iz dana u dan. Nadu daje cjepivo koje polako stiže u sve dijelove svijeta, ali do sigurnosti ćemo se morati još malo strpiti dok se ne cijepi dovoljan broj ljudi.

Dok pandemija odnosi živote, neki se zabavljaju i pokazuju da žive u nekom drugom svijetu. Jedan od njih je i Neymar koji je razljutio sve u Brazilu velikim korona partijem kojeg je organizirao u svojov vili u Mangaratibi u Rio de Janeiru. Na tulum je pozvao 500 ljudi, a zabava, koja je počela u petak, će trajati do utorka.

O Globo piše kako je Neymar unajmio i brojne pjevače i zabavljače kako gostima ne bi bilo dosadno. Kako ne bi smetao susjedima, Neymar je u svojoj vili napravio podzemni disko sa zvučnom izolacijom pa nitko vani ne čuje divlji tulum koji se odvija u tom prostoru.

Brazilski mediji pišu kako je Neymar zabranio ljudima korištenje mobilnih telefona i to je jedino zabranjeno. Naravno, poanta ove zabrane je da neke fotografije s tuluma ne završe u javnosti pa su na ulazu svima oduzeti mobiteli. Veliki tulum razmažene zvijezde je razljutio sve u Brazilu, ali Neymar se oglušio na sve pa party i dalje traje.