ugovor iz snova

Neymar ostaje na Parku prinčeva do 2025. godine; ovu nemoralnu ponudu jednostavno nije mogao odbiti...

08.05.2021 u 15:50

Bionic
Reading

PSG je danas na svojim službenim stranicama potvrdio da je Neymar (29) potpisao novi ugovor s klubom. Brazilac će tako na Parku prinčeva ostati do ljeta 2025. godine!

Neymar (29) je s PSG-om imao ugovor do ljeta 2022. godine i pojavile su se glasine da bi na kraju ove sezone mogao napusti Park prinčeva. Realno, Brazilac je cijelo vrijeme 'koketirao' s Barcelonom, želio se vratiti na Nou Camp, ali sada je napokon jasno da se to neće dogoditi!

Brazilac nije mogao odbiti nemoralnu ponudu PSG-a, mediji bliski klubu tvrde da je uspio dobiti sve što je i tražio te je odlučio i sljedeće četiri sezone ostati u Parizu.

Neymar bi tako na godinu trebao zarađivati čak 30 milijuna eura (nakon poreza!) uz bogate bonuse, a posebno bi izdašan bonus trebao biti ako PSG osvoji Ligu prvaka!

'Zaista sam zadovoljan što nastavljam svoju avanturu u PSG-u', rekao je Neymar na potpisivanju novog ugovora i dodao:

'Jako sam sretan u Parizu i ponosan sam što sam dio ove momčadi, što surađujem s ovim igračima, sjajnim trenerom i što sam dio povijesti ovog kluba. To su stvari zbog kojih još više vjerujem u ovaj sjajni projekt. Ovdje sam odrastao kao osoba, kao čovjek i kao igrač. Stoga sam vrlo sretan što sam produžio ugovor i nadam se da ću ovdje osvojiti još puno trofeja', zaključio je Neymar koji je do sada za PSG odigrao 112 utakmica te zabio 85 golova uz 51 asistenciju. Osvojio je i tri naslova prvaka, dva Kupa, dva Liga kupa, ali nedostaje ono najveće - Liga prvaka.

  • +21
PSG - Bayern Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Neymar je ponikao u Santosu iz kojeg je 2013. godine prešao u Barcelonu, a nakon četiri sezone u katalonskom klubu potpisao je za PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Do danas je to najveći transfer u povijesti nogometa...

Svi su uvjereni kako će Neymarov ostanak u PSG-u zadržati i Kyliana Mbappea jer bez njega će teško u napad na osvajanje Lige prvaka.