velika neizvjesnost

Neymar doznao katastrofalne vijesti, a onda je osvanula šokantna snimka prepuna boli

20.12.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Brazilski reprezentativac Neymar neće moći sudjelovati na Copa Americi 2024. koji se igra u lipnju i srpnju u SAD-u zbog teške ozljede koju je zadobio u listopadu, objavio je u liječnik brazilske reprezentacije

Nesretni Neymar se ozlijedio 17. listopada u porazu (2:0) od Urugvaja u Montevideu u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Teren je napustio na nosilima, u suzama, a u studenom je operiran zbog puknuća križnih ligamenata i meniskusa u lijevom koljenu. Oporavak od ovakve ozljede, jedne od najtežih za jednog sportaša, traje najmanje devet mjeseci, objasnio je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar.

To znači da definitivno otpada mogućnost da bi Neymar mogao zaigrati na Copa Americi od 20. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine.

'Neće imati vremena, prerano je. Nema smisla žuriti da ga vratimo na noge prije njegovog vremena i preuzimati nepotrebne rizike', rekao je dr. Lasmar za brazilski Radio 98 FM te dodao:

'Moramo biti strpljivi. Rano je govoriti o povratku prije devet mjeseci punog oporavka.'

A kako izgleda Neymarov oporavak? Sudeći prema videu koji se pojavio na društvenim mrežama baš i ne djeluje optimistično.

Naime, objavljen je video Neymarovog oporavka, a on izgleda i zvuči poprilično bolno. Na snimci se može vidjeti kako Neymar leži na trbuhu, dok mu liječnik za vrijeme terapije savija lijevu nogu.

Brazilac u tim trenucima niti ne pokušava sakriti bol, doslovno vrišti i plače za vrijeme rehabilitacije, a u isto ga vrijeme čak dvojica drže kako se ne bi pomicao!

Da, puno je tu boli i suza, svima je jasno da Neymar neće tako brzo na teren...