sin vjetra

Dinamo kupuje još jednog Japanca; već ove zime stiže na Maksimir

20.12.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Japanac Daiki Hashioka (24) desni je bek belgijskog prvoligaša St. Truidena, a uskoro bi se na Maksimiru trebao pridružiti svom sunarodnjaku Takuru Kaneku

Trebalo mu je nešto vremena za prilagodbu, ali kad se 'uhodao' Takuro Kaneko je postao jedan od najboljih Dinamovih igrača ove jeseni. Japanac se ustalio na desnom krilu te u 18 odigranih utakmica u svim natjecanjima zabio tri gola uz još šest asistencija.

Ne treba isticati kako su na Maksimiru izuzetno zadovoljni Kanekom, a sad bi mu se u momčadi Dinama trebao pridružiti još jedan sunarodnjak! Da, 'modri' ove zime kupuju još jednog Japanca!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Barem tako tvrdi stručnjak za transfere Fabrizio Romano koji javlja kako je Dinamo krenuo u akciju dovođenja desnog beka belgijskog St. Truidena.

'Daiki Hashioka, bočni igrač Sint-Truidena, ima nekoliko opcija za transfer u siječnju. Žele ga Dinamo Zagreb i PAOK, no on želi u neku od liga Petica', objavio je Fabrizio Romano.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +47
Dinamo - Hajduk, SuperSport HNL, 17.12.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Hashioka je desni bek, a u St. Truiden je stigao u siječnju 2021. godine iz Urawa Redsa. Do sada je odigrao 88 utakmica, zabio dva gola i uz još 13 asistencija, a njegova cijena prema Transfermarktu je dva milijuna eura. Dobre igre u dresu belgijskog prvoligaša osigurale su mu poziv u japansku reprezentaciju za koju je do sada odigrao sedam utakmica.

Njegov dolazak u redove Dinama značio bi da Iranac Sadegh Moharrami definitivno napušta Maksimir...

Standings provided by Sofascore