S VRHA NA DNO

Nevjerojatno za kakav je klub potpisao slavni Fernando Torres

02.08.2018 u 16:13

Bionic
Reading

Fernando Torres u svojoj karijeri igrao je isključivo za europske velikane poput Atletica, Liverpoola, Milana i Chelseaja, no ovog ljeta potpisao je za očajno loši Sagan Tosu i sad se muči na dnu japanske lige...

Neki nogometaši potkaj karijere poput Prosinečkog i Guilyja igraju za gušt u lokalnim niželigašima, dok drugi pokušavaju zaraditi još pokoji milijun tamo gdje su i dalje na visokoj cijeni. Ovoj drugoj grupi definitivno pripada Fernando Torres koji je u svojoj karijeri igrao isključivo za moćne europske klubove Atletico, Liverpool, Milan i Chelsea, sve dok ovog ljeta nije potpisao za očajno slabi nogometni kolektiv i u toj se situaciji nikako ne snalazi.

  • +3
Fernando Torres Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o japanskom klubu Sagan Tosu koji se muči otpočetka sezone i nalazi na samom dnu ljestvice, a otkad je Torres potpisao ništa se nije promijenilo. Slavni 34-godišnji Španjolac u četiri odigrane utakmice nije zabio niti jedan gol, a Tosu je ukupno u tom razdoblju samo jednom zabio i još se dodatno učvrstio na 17. mjestu koje vodi u nižu ligu.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Sagan Tosu je mladi klub koji je nastao 1997. godine, a u elitnom japanskom klupskom rangu igra zadnjih sedam sezona. Nikad nije ništa osvojio, a u Torresu su vidjeli spasitelja kad su kola krenula nizbrdo i ponudili mu četiri milijuna eura do kraja ove sezone koja je na svojoj polovici.

Fernando je na to pristao, ali s tako skromnim suigračima nije nikad igrao. Nenaviknut na situaciju zasad ne pravi razliku u karijeri, a suradnji s Tosuom mogao bi doći kraj još ove kalendarske godine, s obzirom da je ovaj klub prvi favorit za ispadanje iz lige. Zasad se sve to čini kao sasvim neslavna epizoda u karijeri uglednog napadača...