SLUŽBENA UTAKMICA

Nevjerojatna hrvatska nogometna priča: Zabili su 32 gola od čega jedan igrač 14

01.04.2024 u 08:38

Bionic
Reading

U četvrtoligaškom nogometnom natjecanju u Hrvatskoj odigrana je utakmica s nevjerojatnim rezultatom. Završilo je 32:2, a jedan je igrač zabio 14 golova

Hrvatski bojovnik iz Mokrica Miholečkih pobijedio je Poleta iz Glogovnice 32:2 (16:0) u 12. kolu 3. ŽNL Križevci, piše portal Križevci.info.

Glogovničani su nastupili s devetoricom igrača doživjeli i preživjeli pravi nogometni „križni put“ na Uskrs i uvelike pogoršali gol razliku u prvenstvu koja im je sada 3:134, ali ih valja pohvaliti što i dalje igraju službene utakmice, premda bi 99:9 posto klubova odustalo od igranja nakon sportske „kataklizme“, naglašava se u izvještaju.

Poletu je čak 14 puta zatresao mrežu Mario Horvat, a nevjerojatnu golijadu začinili su još: Dario Vranetić 7, Mihael Mekovec 4, Lovro Baneković 3, Josip Arki 2, Ivan Poljak i Zdravko Kos. Počasne pogotke za Polet postigli su Karlo Varga i Tomislav Srbljinović.

Najviše posla uz vratara Poleta, imali su, zacijelo, sudac i delegat jer je sve te golove trebalo ubilježiti u zapisnik. Uživali su domaći navijači, njih pedesetak, jer će se ovaj rezultat dugo, dugo prepričavati u lokalnim kružocima, istaknuto je u tekstu portala Križecvi.info