POGLEDAJTE OVO

Nevjerojatan trening češkog vratara za Hrvate

16.06.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Pojavila se kratka snimka treninga vratara češke reprezentacije Petra Čecha. Vježba je dosta neobična, no zato je jasno zašto je ovaj iskusni golman jedan od najboljih na svijetu

#navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na Euru 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

U petak od 18 sati u St. Etienneu Hrvatska i Češka igraju utakmicu drugog kola skupine D na europskom prvenstvu. Čačićevi izabranici predstavili su se u boljem svjetlu i imaju tri boda, ali svi znaju da ih protiv Čeha čeka novi težak zadatak.

Posljednja prepreka za Perišića, Mandžukića, Modrića, Rakitića i ostale bit će na golu - Petr Čech, 34-godišnji vratar Arsenala.

Procurila je i kratka snimka njegova čudnog treninga. Ispred njega postavljene su položene boce vode i čunjevi za trening, a kada mu se pucalo na gol, lopta se od postavljenih predmeta odbijala i mijenjala smjer, dok ju je Čech brzom reakcijom pokušavao zaustaviti.

Sad je jasno zašto češki vratar ima tako sjajne reflekse.