vjerovali ili ne

Nevjerica na Old Traffordu; Cristiano Ronaldo već ove zime napušta Manchester United, a izborom novog kluba sve je šokirao

28.12.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Španjolski sportski dnevni list Mundo Deportivo, inače blizak Barceloni, danas je objavio senzacionalnu vijest - nezadovoljni Cristiano Ronaldo odlazi iz Manchester Uniteda! Još je senzacionalniji njegov odabir novog kluba, a Španjolci tvrde da CR7 pregovara s Barcelonom

Istina je, i veća su se čuda događala, ali prema pisanju Mundo Deportiva, u pripremi je jedan od najsenzacionalnijih transfera u povijesti nogometa.

Španjolci tvrde kako je Cristiano Ronaldo (36) izrazito nezadovoljan u Manchester Unitedu te već ove zime želi napustiti Old Trafford. I do sada se nagađalo da bi Portugalac vrlo lako mogao 'pobjeći' jer mu u Unitedu baš i nije krenulo kako je očekivao.

Šokantna je informacija koju donosi Mundo Deportivo, a prema njihovim izvorima, Ronaldo se sam ponudio - Barceloni! I već ove zime želi doći na Nou Camp!

Prema istim izvorima, Ronaldov menadžer Jorge Mendes navodno već pregovara oko ugovora s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom.

Španjolci tvrde da se već neko vrijeme 'nešto opasno kuha'. Činjenica je da Ronaldo nije sretan u Unitedu, očekivao je puno više od momčadi i suigrača kad je stigao na Old Trafford, a posebno je razočaran formacijom i taktikom novog trenera Ralfa Rangnicka, koja Portugalcu baš i nije najbolje 'sjela'.

  • +8
Manchester City - Leicester City (19. kolo Premier lige) Izvor: EPA / Autor: MAGI HAROUN

Kako donosi Mundo Deportivo, u Barceloni nemaju ništa protiv Ronaldovog dolaska, ali su mu jasno dali do znanja da je to moguće jedino ako Portugalac raskine svoj ugovor s Unitedom i dođe bez odštete. Navodno je u sve uključen i Gerard Pique, koji je svojevremeno igrao s Ronaldom, te i on sudjeluje u pregovorima.

Mundo Deportivo ide tako daleko da tvrdi da je Pique čak kontaktirao s Leom Messijem kako bi vidio postoji li šansa da Cristiano Ronaldo živi u njegovoj vili dok igra za Barcelonu! Pique je navodno 'ispipavao' teren kako bi saznao je li Messi spreman iznajmiti Ronaldu svoju kuću u Barceloni.

Podsjetimo, Ronaldo je najbolje godine svoje karijere proveo u redovima Real Madrida, od 2009. do 2018. godine za 'kraljeve' je odigrao 438 utakmica i zabio 450 golova. I toliko puta rastužio navijače Barcelone pa baš i nisu oduševljeni ovim vijestima...

Problem u cijeloj priči? Naime danas je 'Dia de los Inocentes', u Španjolskoj i zemljama Latinske Amerike dan za neslane šale. Njihova je to verzija 1. travnja, pa ovakve senzacionalne najave treba uzeti s velikom dozom opreza...