Prodaja godišnjih ulaznica

Neviđene kolone navijača u Osijeku; svi žele na najmoderniji stadion u Hrvatskoj

05.07.2023 u 14:11

Bionic
Reading

Počelo je odbrojavanje do početka nove sezone SuperSport HNL-a, a očekivano u Osijeku je najveća euforija zbog novog modernog stadiona

Tako je prvog dana prodaje sezonskih ulaznica, ispred novog stadiona Osijeka koji nosi naziv 'Opus arena' nastala velika gužva.

>> Pogledajte video koji ostavlja bez daha; Osijek ima najmoderniji stadion u Hrvatskoj

Niti velike vrućine nisu spriječile navijače Osijeka da dođu do svoje godišnje ulaznice kako bi uživali u nogometu na stadionu koji ima 13.005 sjedalica (sve su natkrivene). Uostalom, svi se slažu kako je 'Opus arena' najmoderniji stadion u Hrvatskoj.

Podsjetimo, izgradnja ovog modernog stadiona – koji zadovoljava visoke standarde kvalitete kategorije UEFA 4 - trajala je tri i pol godine, a cijela investicija vrijedna je 65 milijuna eura.

NK Osijek na svojoj Facebook stranici objavio nekoliko fotografija koje zorno pokazuju kakva je euforija zavladala u gradu na Dravi.

Kako je klub objavio prvo su nagrađeni pretplatnici iz prošle sezone kojih je oko 4300 i oni imaju pravo prvokupa svoje sezonske ulaznice u sljedećih deset dana.

Tek nakon njih, točnije od 17. srpnja počinje tzv. slobodna prodaja godišnjih ulaznica u koju je uključeno 18 prvenstvenih utakmica na Opus areni, zatim utakmica 2. pretkola Konferencijske lige protiv ZTE (četvrtak 27. srpnja, 20 sati) te sve utakmice u domaćem Kupu na kojima je NK Osijek domaćin.

Poznate su i cijene godišnjih ulaznica uz dodatak kako članovi NK Osijek, koji plaćaju godišnju članarinu 15 eura, imaju popust.

Ukratko, članovi kluba će godišnju pretplatu za sektor Jug plaćati 70 eura, Sjever košta 50 ili 70 eura, mjesto na istočnoj tribini će koštati 90 ili 120 eura. Mjesta na Zapadu koštat će 100, 150 i 250 eura uz dodatak kako djeca do 15 godina godišnju ulaznicu plaćaju s 50% popusta.

Za one dubljeg džepa treba reći kako će VIP mjesta koštati 1250 eura. Više informacija potražite OVDJE.

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL