FIFA_SP_2018.svg

ponosan, ali...

Neutješni Luka Modrić sa suzom u oku teško se miri s porazom u finalu SP-a; evo prve reakcije

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 15.07.2018 22:11
  • Objavljeno 15.07.2018 u 20:12
Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je fantastičan turnir na ovom SP-u, zaslužio je Zlatnu loptu, no poraz 4:2 od Francuza u finalu teško mu je pao. Bio je neutješan...

'Nije lako izgubiti finale... Nije...', stegnutog je glasa pričao hrvatski kapetan Luka Modrić nakon poraza u finalu SP-a i tiho dodao:

'Što je tu je...'

Iskreno, jasno je svima da našim nogometašima nije lako, svi smo ponosni na to što su učinili, pa drugi su na svijetu! No, u Lukinom je oku zabljesnula suza, teško je bilo suzdržati osjećaje...

'Možemo biti ponosni na ovaj rezultat, naravno. Dali smo sve od sebe, ali dalje od ovoga nije išlo', kazao je Modrić i kratko prokomentirao finale s Francuzima:

DALIĆEVI VITEZOVI

Francuzi nisu ni svjesni kakvu životnu priču, na putu do svjetskog vrha, imaju hrvatski heroji

Pogledaj galeriju

'Vidjeli ste, bili smo bolja ekipa većim dijelom utakmice. A onda su došli ti nesretni golovi i sve je jednostavno otišlo na njihovu stranu. Šteta...'

Da, šteta, izgubili su finale SP, ali napravili su povijesni rezultat, svi na ovaj uspjeh gledaju kao da su osvojili titulu!

'Jasno, možemo biti ponosni kako smo odigrali cijeli turnir, ali sada su ipak pomiješani osjećaji, nije lako izgubiti finale. Trebat će malo vremena da se smire emocije, pa ćemo moći realnije razgovarati', pričao je Luka Modrić. U glasu mu se osjetila tuga, suzdržavao je suze, a osvojio je Zlatnu loptu za najboljeg igrača SP-a!

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Da, novo priznanje za mene. Naravno, ponosan sam, ali moram se i zahvaliti ekipi bez koje to sve ne bi bilo moguće', kazao je Modrić i pohvalio navijače:

'Kad vidiš i osjetiš tu podršku s tribina, a čuli smo i za atmosferu u Hrvatskoj... Sretni smo i ponosni zbog toga, hvala im na svemu. Nadam se da smo ih razveselili. Napravili smo veliku stvar, došli smo do samog kraja, ali nismo uspjeli, teško je... Treba se sada vratiti u normalu...', zaključio je Luka Modrić.

Uh, da mu je samo znati kakav se doček sprema u Hrvatskoj. Uopće ne bio tako tužan.

  • +27
Moskva: Navijači na tribinama uoči finalne utakmice između Francuske i Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL