I Muller se oglasio

Nešto čudno se događa u reprezentaciji Njemačke; izbornik nije pozvao najveću zvijezdu pa se oglasio

14.03.2023 u 10:52

Bionic
Reading

Poznati njemački nogometaš Thomas Muller – po mnogima još uvijek najveća zvijezda Elfa - postao je priča mjeseca nakon što se nije našao na novom popisu njemačke reprezentacije

Naime, njemački izbornik Hansi Flick – koji zna sve o 33-godišnjem Thomasu Mulleru kojeg je vodio u Bayernu – odlučio je kako na okupljanja reprezentacije u ožujku neće zvati legendarnog napadača.

Mnogi su bili iznenađeni tom odlukom pa je njemački izbornik morao dati dostatno objašnjenje jer poznato je kako se napadač minhenskog Bayerna Muller – nakon što je Njemačke ispala već u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu u Katru – nije umirovio od 'Elfa.' Ukratko, mnogi se slažu kako se nešto čudno događa u reprezentaciji Njemačke...

Također je poznato kako je nakon razgovora s Flickom iskusni Muller odlučio i dalje igrati za reprezentaciju, ali…

'Da, razgovarao sam s Thomasom i objavio sam mu da ga neću zvati za utakmice u ožujku i lipnju u. Ali, moram reći kako to ne znači da je njegova karijera u reprezentaciji završena i da neće imati mjesto u momčadi na Europskom prvenstvu', kazao je Flick.

Kako je to primio Muller nije poznato, ali iz ovih se riječi može zaključiti kako napadač Bayerna nije tražio poštedu. Stoga se na tu temu, dva dana nakon objavljenog popisa, oglasio i sam Muller:

'Objavljeno je da me Hansi Flick neće zvati za sljedeća dva okupljanja. Cijenimo jedan drugog i nastavit ćemo biti u dobrim odnosima. Vidjet ćemo šta će biti dalje, navijam za momke u prvim utakmicama ove godine', kazao je Muller dodavši:

'Iskreno, želim iskoristiti reprezentativnu stanku da se pripremim što bolje za izazove s Bayernom. Stiže nam odlučujući dio sezone, u odličnoj smo poziciji u svim natjecanjima i moja glad za trofejima je uvijek ista', dodao je Muller koji je za Njemačku skupio 121 nastup uz učinak od 44 gola.

Je li ta izjava samo gašenje požara ili je moguće da Mullera više nećemo gledati u dresu Njemačke, bit će poznato tek na Europskom prvenstvu koje je na rasporedu baš u Njemačkoj od lipnja do srpnja 2024. godine. Tad će Muller pripremati slavlje za 35. rođendan…